Anne Erdoğan'a ameliyat

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Kasım 2007 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anne Erdoğan ameliyat oldu

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, dün İstanbul Medipol Hastanesi'nde ameliyat edildi. Ameliyat nedeniyle önceki akşam İstanbul'a gelen Erdoğan, gece 01.00'e kadar hastanede annesinin yanında kaldı. Operasyon sonrasında annesinin yoğun bakımdan çıkmasını bekleyen Başbakan Erdoğan, kendisiyle de görüştü.

Özel İstanbul Medipol Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Naci Karacaoğlan, Tenzile Erdoğan'ın, evinde kayarak düşmesi sonucu geçen cuma akşamı, acil servise getirildiğini belirtti. Karacaoğlan, yapılan incelemeler sonucu Tenzile Erdoğan'ın sol el bileğinde ve bir omurga kemiğinde kırık tespit edildiğini ve müşahade altına alındığını belirterek, şunları söyledi: ?Konsültasyonlar sonucu karar verilen cerrahi müdahale, bu sabah başarıyla gerçekleştirilmiştir. Kapalı girişimle vertebroplasti uygulanmış ve el bileğindeki kırık tespit edilmiştir.?

Tenzile Erdoğan'a kapalı girişimle gerçekleştirilen vertebroplasti uygulamasının, ?kırılan omurun mikro çubuklarla akrilik denen çimento ile içinin doldurulması olduğu? öğrenildi.

Özner BERBER

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber