Fatih Altaylı'dan canlı yayında ırkçı sözler!

Aşılarla ilgili bir program yaparken faşist ifadelerde bulunan Fatih Altaylı, Suriyelileri hedef gösterdi. Fatih Altaylı, Türkiye'ye sığınmış olan Suriyelileri "asker" olarak tanımladı. En son Yeni Zelanda'daki Cami saldırısında 51 Müslümanı katleden teröristin arkasında bıraktığı manifestoda, sığınmacıların "asker" ve "işgalci güç" olarak tanımlanmıştı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Aralık 2020 10:21, Son Güncelleme : 16 Aralık 2020 10:39

Aşılarla ilgili bir program yaparken ırkçı ifadelerde bulunan Fatih Altaylı, Suriyelileri hedef gösterdi. 28 Şubat döneminde başörtülüler üzerinden Müslümanları hedef alan ve darbenin sivil ayağını oluşturanlar arasında saf tutan Fatih Altaylı, yeni bir Suriyeli provokasyonuna girişti.

YAKINDA ATACAKLAR BİZİ BURADAN

28 Şubat döneminde başörtülüleri hedef gösteren Fatih Altaylı, Suriyeliler üzerinden provokatif ifadelerde bulunarak "Ülkenin sahibi onlar, biz misafir gibiyiz. Yakında atacaklar bizi buradan. Öyle bir hal var ortalıkta. Çünkü son derece özgürler, hiçbir konuda yükümlülükleri yok. Yasaklar onları değil bizi bağlıyor.Açık söylemek gerekirse Türkiye'yi biz Suriye'ye savaşsız kaybettik" dedi.

En son Yeni Zelanda'daki Cami saldırısında 51 Müslümanı katleden teröristin arkasında bıraktığı manifestoda, sığınmacıların "asker" ve "işgalci güç" olarak tanımlanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber