Okulda öğretmenler arasında çıkan jöleli saç tartışması, karakolda bitti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2007 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da okulda öğretmenler arasında çıkan jöleli saç tartışması, karakolda bitti

Adana'da, ilköğretim okulunda, öğrencilerine jöle konusunda uyarıda bulunan rehber öğretmen ve öğretmen eşi ile diğer iki öğretmen arasında tartışma çıktı.

Karakola taşınan kavganın ardından idari soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez Seyhan ilçesi Gazipaşa İlköğretim Okulu rehberlik öğretmeni Emine E'nin, aynı okulda görev yapan fen bilgisi öğretmeni İbrahim T. ve matematik öğretmeni Ayşe Y.K. hakkında verdiği şikayet dilekçesi doğrultusunda idari soruşturma başlattıklarını bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, Emine E, erkek öğrencilere, ''Saçınıza jöle sürüp, tavus kuşu gibi kabartmayın'', kız öğrencilere ise ''Erkek arkadaşlarınızla fazla laubali olmayın, erkek öğretmenlerinizin yanında fazla gezmeyin'' uyarısında bulundu.

Aynı okulun matematik öğretmeni Ayşe Y.K, fen bilgisi öğretmeni İbrahim T'ye giderek, jöle konusunda kendisinin kastedilerek, dalga geçildiğini ileri sürdü. Bunun üzerine, Emine E. ile İbrahim T. arasında tartışma çıktı. Daha sonra Emine E'nin başka bir okulda öğretmen olan eşi de olaya karışınca, aralarındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Daha sonra, öğretmenler birbirlerinden karşılıklı şikayetçi olarak, karakolda ifade verdi. İbrahim T, kızının gözleri önünde dayak yediğini, Emine E'nin eşinin kendisini okul dışında bularak tartıştığını, hakaret ettiğini ve uğradığı saldırıda kolunun kırıldığını iddia etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber