Gaziler genel müdürlüğü yolda

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 29 Kasım 2007 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Başkanlık Divanı üyeleri, TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ziyareti etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Toptan gazilere, bir bakanlık veya bir genel müdürlük kurulacağını söyledi. Gazi yakınlarına da iş müjdesi verdi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Başkanlık Divanı Üyeleri, TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ziyaret ettiler. DTP'lilerin katılmadığı ve duygusal anların yaşandığı ziyarette, birçok milletvekili gözyaşlarına hakim olamadı. Ziyaret sırasında gaziler, işlerini takip ve kendilerine hizmet için, bazı ülkelerde olduğu gibi ?Gaziler Bakanlığı veya Genel Müdürlüğü? kurulmasını talep ettiler. Gazilerin talebine Meclis Başkanı Köksal Toptan yeşil ışık yaktı. TBMM, gazilere hizmet vermek üzere ?Gaziler Bakanlığı? veya Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde, ?Gaziler Genel Müdürlüğü?oluşturulmasını gündemine aldı.

GAZİ YAKINLARINA İŞ VERİLECEK

Ziyarete katılan AKP'li Agah Kafkas, Rehabilitasyon Merkezi'nde modern ve iyi bir hizmetin verildiğini belirterek, TSK, gazilerimize hizmet vermek için limitsiz, sınırsız, hiçbir özveriden kaçınmadığına şahit olduk. Bu hizmetten dolayı TSK'yı kutluyoruz" dedi. Ziyaret sırasında bazı gazilerin yakınları ve kendileri için iş talebinde bulunması üzerine, TBMM Başkanı Köksal Toptan, isimlerinin alınmasını istedi. Toptan'ın bazı gazi yakınlarını TBMM çatısı altında, iş talebinde bulunan diğer kişileri ise farklı kurumlarda işe yerleştirmek için girişimde bulunacağı bildirildi.

Düzgün KARADAŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber