MHP sokaklara çıkıyor

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 29 Kasım 2007 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Partili gençleri sokak hareketlerine katılmayı yasaklayan Bahçeli, 9 Aralık'ta ?Sözün bittiği yer' mitinglerine hazırlanıyor. Mitinglerde terör ve hükümetin terör politikası protesto edilecek

SEÇİM öncesi Atatürkçü Düşünce Derneği'nin bölgelerde düzenlediği mitinglerin benzerlerini MHP, terör nedeniyle tüm bölgelerde düzenleme kararı aldı. MHP, bu konuda medya kuruluşlarına da reklam vererek, geniş çaplı bir kampanya yapacak. MHP'nin ilk mitingi ?Sözün bittiği yer' olarak 9 Aralık'ta İzmir'de yapılacak.

TV'LERE REKLAM VERİLECEK

MHP Başkanlık Divanı'nın aldığı karar doğrultusunda mitingin benzerler diğer illerde önümüzdeki günlerde yapılacak. Mitinglerde terör lanetlenirken, hükümetin tezkereyi kullanması istenecek. MHP, mitinglerin tanıtımı ve duyurusu için medya kuruluşlarına reklam vermeyi de kararlaştırdı. Önümüzdeki günlerde verilecek reklamla, milliyetçilik vurgusu yapılırken, terör lanetlenecek.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanları ile Ankara Kızılcahamam'da bir araya geldi. Toplantıya, belediye başkanlarının yanı sıra, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, genel başkan yardımcıları Atilla Kaya ve Ali Işıklar ile bazı milletvekillerinin katıldığı bildirildi. NEVİN BİLGİN

Kamp gazetecilere yasaklandı

MHP'nin Patalya Otel'de düzenlediği ?Belediye Başkanları İstişare Toplantısı' basına kapatılırken, otel içine gazeteciler alınmadı. İki gün sürecek toplantıda yerel seçimlere yönelik çalışmaların ele alındığı öğrenildi. Kamp bugün sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber