Hayırsever vatandaşlar ilçenin başarılı Kaymakamının çabalarıyla atağa kalktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Kasım 2007 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa-Birecik ilçesinde hayırsever vatandaşlar ilçenin başarılı Kaymakamının çabalarıyla atağa kalktı?

İki yıldır Birecik'te görev yapan Kaymakam Tuncay Sonel hayır sever vatandaşlarla kurduğu gönül bağı meyvelerini vermeye başladı?

Birecikli işadamı Müslüm Fincan ve Kaymakamlık tarafından yapılması planlanan 14 derslikli ilköğretim okulu protokolü,Eğitime büyük destek veren Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın da katıldığı bir törenle imzalandı?

Hayırsever işadamı Müslüm Fincan'ın annesi Hatice Sıdıka Fincan anısına yaptırılacağı 14 derslikli ilköğretim okulunun Yeşildağ mevkiine yaptırılacağı,inşaata kısa sürede başlanarak önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirileceği bildirildi.

Yapılan imza töreninde Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan ?tüm hayırsever vatandaşlarımızı kutluyorum,okul yapımı konusunda hayırseverleri teşvik eden Birecik Kaymakamını kutluyorum,kendilerini takdir ediyorum' dedi.

Hayırsever işadamı Müslüm Fincan'ın çok duygulu olduğu gözlenirken ?çok mutluyum.Hem annemin anısına hiç kaybolmayacak bir hatıra bırakma şansımız oldu hem de memleketimizin önemli meselelerinden olan eğitim konusunda bende bir vatandaş olarak elimden gelen ölçüde bir şeyler yapmanın kıvancı içindeyim.Kaymakam Tuncay Sonel'e de çok teşekkür ediyorum bizleri teşvik edip, bu hayırlı işe öncülük ettiği için' dedi.

Birecik'te sürekli hayırsever vatandaşlar ve yapılan hizmetlerle gündeme gelen ilçenin başarılı Kaymakamı Tuncay Sonel ?buradan tüm hayırseverlere vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum.Zaman taşın altına ellerimizi hep birlikte koyma zamanıdır.El birliğiyle bu cennet vatana hizmet etmek ve ecdadımıza layık olmak hepimizin boynunun borcudur' dedi.

Şanlıurfa valiliğinde düzenlenen imza töreni her iki tarafların imzalarından sonra sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber