Çevik kuvvet polisi, Başbakanlık Resmi Konut önünde buzlanma nedeniyle kaza yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2007 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Köşkü önünde görev almak için sabah saatlerinde İskitler'de bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden haraket eden Çevik Kuvvet Otobüsü Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne yaklaştığı sırada Başbakanlık Resmi Konutu önünde yolun buzlanması sebebi ile kayarak devrildi.

Meydana gelen kaza sonrası araç içerisinde bulunan 7 polis yaralandı. Yaralı polisler daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay sabah saatlerinde Çankaya Protokol Yolu Başbakanlık Resmi Konutu önünde meydana geldi.

Edinilen bilğiye göre; Cumhurbaşkanlığı Köşkü önünde günlük rutin görevini almak İskitler'de bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden haraket eden ve içerisinde görevli polislerin bulunduğu çevik kuvvet otobüsü köşke yaklaştığı sırada yolun buzlanması sebebi ile Başbakanlık Resmi Konutu önünde kayarak devrildi.

Meydana gelen kazada araç içesinde bulunan polislerden 7 yaralandı. Yaralılara ilk yardım kaza yapan araçtan yara almadan kurtarılan arkadaşları tarafından yapıldı. Yaralı polisler arkadaşları tarafından önce devrilen araç içerisinden dışarı çıkartıldı.

Ambulansların olay yerine gelmesi ile ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı polisler daha sonra ambulanslara bindirilerek hastaneye gönderildi.

Kaza sebebi ile protokol yolundaki trafikte zaman zaman aksamalar meydana gelirken, hastaneye kaldırılan 7 yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber