Trafik kazasında şehit olan asker gözyaşları arasında toprağa verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2007 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Er Fevzettin Tekbalık, memleketi Şanlıurfa'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eyüp Peygamber Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra şehidin annesi Saliha ve kız kardeşi Sümeyra Tekbalık, sinir krizleri geçirdi.

Kürtçe ağıtlar yakan anne ve kız kardeş gözyaşlarına boğuldu. Tekbalık ailesinin diğer fertleri ise şehidin tabutuna sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü. Şehit erin babası Mehmet Tekbalık, görme engelli olduğu için askerlerin kolunda törene katıldı.

Gözyaşlarını tutamayan baba Mehmet Tekbalık'ı, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren teselli etti. Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Er Fevzettin Tekbalık'ın cenazesi Harrankapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, askerler, şehit erin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinden İskenderun'a giden 39'uncu Mekanize Piyade Tugayı'na ait askeri araç, önceki akşam Tuncay Güllü'nün kullandığı 31 L 1694 plakalı TIR'la çarpışmış, kazada Uzman Çavuş Ahmet Tunç, şehit olmuş, Astsubay Bülent Dikmen ile erler Serkan Tığlı, Kenan Aytekin ve Fevzettin Tekbalık yaralanmıştı.

Kazada ağır yaralanan erlerden Fevzettin Tekbalık, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde bu sabaha karşı şehit olmuştu.

9 kardeşten ikincisi olan ve Şanlıurfa'da oto tamirciliği yaptığı belirtilen Fevzettin Tekbalık için Hayati Harrani Mahallesi'nde taziye evi açıldı. Şehir erin 5 gün sonra izine geleceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber