Psikolog Dr. Orhan Taruk'u silahla yaralayan şahıs yakalandı

Kadıköy'de psikolog Orhan Taruku evinin önünde lüks otomobilin içerisinde silahla yaralayan şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette sorgulama işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2021 15:54, Son Güncelleme : 06 Mart 2021 15:54
Psikolog Dr. Orhan Taruk'u silahla yaralayan şahıs yakalandı

Olay, Kadıköy Kozyatağı'nda bulunan bir sitenin önünde gece saat 04.00 sıralarında yaşanmıştı. Orhan Taruk isimli psikolog, iddiaya göre eşinin akrabası olduğu öğrenilen ve bir sürede kendisinden tedavi alan Ş.A ve Ş.A'nın bir arkadaşı ile yaşadığı sitenin önünde bir süre konuştu. Psikolog Taruk daha sonra şahısların lüks otomobiline bindi. Otomobil yaklaşık 30 metre ilerledikten sonra 4,5 el silah sesi duyuldu. Ş.A.'nın silahından çıkan kurşunlarla bacağından yaralanan Taruk sitenin kapısından içeri girerek güvenlikten polisi aramasını istemişti. Yaralanan Taruk evine kaçarken saldırgan şahıslar da sitenin önüne gelerek bir süre hakaret ve tehditlerde bulunmuş, ardından oradan uzaklaşmıştı. Taruk, olay yerine sevk edilen ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Ş.A. ile diğer saldırgan şahıs ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

SİTE GÖREVLİSİ, O ANLARI ANLATTI

Silahlı saldırıyı görüp sağlık ve polis ekiplerine haber veren site görevlisi Sinan Demirci, olayı, "Orhan Bey, bizim daire sakini. Geldi, dışarı çıktı. Sonra siyah bir otomobil geldi, bindi gittiler. Sonra 50 metre ilerde silah sesi duydum. Hemen çıktım baktım, Orhan Bey, buraya doğru koşa koşa geliyor. Adamlar da peşinden birkaç tane attılar. 2 kişilerdi. Bir tanesi sonra silahla uğraştı, tutukluk yapmış gibi. Orhan bey, koştu içeri girdi. Polisi arıyorum dedim, "ara" dedi. Baktım adamlar geliyor buraya doğru, Orhan Bey, evine gitti. Ben de kapıyı örttüm. Geldiler buraya, gitti dedim. Ama adamlar burada sürekli küfrediyorlardı. Sana soracağız falan dediler. Sonra adamlar giderken yerleri kontrol ettiler, gördüm onları. Siyah bir otomobildi plakasını alamadım, bastılar gittiler" şeklinde anlattı.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber