Memurlara göre Teziç dönemi hayal kırıklığı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2007 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de memurların yüzde 81'i önceki gün görev süresi sona eren Yükseköğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı Erdoğan Teziç dönemini hayal kırıklığı olarak değerlendiriyor.

Galatasaray Üniversitesi Rektörü iken YÖK Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Erdoğan Teziç'in 4 yıllık görev süresi önceki gün doldu. YÖK'ün yeni Başkanı Prof. Dr. Ziya Özcan ise görevine başladı.

Türkiye'nin en çok tartışılan kurumlarından YÖK'ü yöneten Teziç'in görev süresi içerisindeki icaratlarına yönelik olumlu veya olumsuz birçok görüş belirtildi.

Türkiye'nin memurlara ait en kapsamlı web sitesi www.memurlar.net adresinde bir anket düzenlendi. 350 binin üzerinde üyesi bulunan site üyelerine 'YÖK eski Başkanı Teziç'li dönemi nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusu yöneltildi.

Devam eden ankete 3 günde 40 bine yakın kişi katıldı. Ankete katılanların yüzde 81'i Teziç döneminin hayal kırıklığı olduğu yönünde görüş belirtti.

Hayal kırıklığı değerlendirmesi oranında hızla artış gözlenirken, anketin yüzde 16'sı 'geride başarılı bir dönem bıraktı', yüzde 3.1'i ise 'fikrim yok' yönünde oy kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber