'Çanakkale' için ödüllü hikâye yarışması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Aralık 2007 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarımada Yayınları, yaşayan yazarların ve gençlerin kalemlerinden çıkmış çağdaş Çanakkale hikâyelerinin oluşmasını sağlamak için Çanakkale Savaşlarını ve Zaferini konu alan bir hikâye yarışması düzenliyor. Yarışmaya, lise ve üniversite öğrencileri ile serbest hikâye yazarları katılabilecek. Yarışmanın ödülleri, Mart ayında düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak.

xxxx

?Çanakkale Savaşları ve Zaferi? konulu hikâye yarışmasına lise ve üniversite öğrencileri ile serbest hikâye yazarları katılabilecek. Lise öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 500 YTL, üniversite öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 750 YTL, Serbest yazarlar kategorisinde birinci olanlara ise 1.250 YTL para ödülü verilecek. Yarışmada dereceye girenlere, ayrıca Yarımada Yayınlarından kitaplar hediye edileceği belirtildi. Sponsorların da yarışmada derece yapanlara çeşitli sürpriz ödülleri olacağı ifade edildi. Ödüller, zaferin yıldönümü olan Mart ayında düzenlenecek bir törenle verilecek.

Derece giren hikâyeler kitaplaştırılacak

Yarımada Yayınları Editörü Zümrüt Sönmez, yarışmada dereceye giren veya mansiyon alan hikâyeleri kitaplaştıracaklarını söyledi. Sönmez, yarışmanın amacıyla ilgili olarak ise ?Yaşayan yazarların ve gençlerin kalemlerinden çıkmış çağdaş Çanakkale hikâyelerinin oluşmasını amaçlıyoruz? dedi.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin hazırladıkları eserleri, 1 Şubat ? 29 Şubat 2008 tarihleri arasında teslim etmesi gerekiyor.

Başvuru ve eser teslim adresi:

Başvuru ve eser Teslim Adresi: Yarımada Yayıncılık, Kirmasti Mah. Nalbant Demir Sok. No:10/5 Fatih ? İstanbul Ayrıntılı bilgi www.yarimada.com.tr adresinden alınabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber