Atlasjet, yolcu yakınlarına 25 biner dolar ön ödeme yapacak

Haber Giriş : 14 Aralık 2007 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Atlasjet, Isparta'da yaşanan uçak kazasında yaşamını yitirenler için yakınlarına, 25 biner dolar ön ödeme yapma kararı aldı.

Atlasjet'in, World Focus Havayolları'ndan kiraladığı MD83 tipi yolcu uçağının düşmesinin ardından Atlasjet, kazada ölen yolcu başına yakınlarına 25 biner dolar ön ödeme yapma kararı aldı.

Atlasjet tarafından yapılan açıklamada, World Focus Havayolları'ndan kiralanan MD83 tipi yolcu uçağının düşmesi sonucu ölen yolcuların yasal tazminat hesaplamaları ve prosedürleri tamamlanana kadar yakınlarının maddi mağduriyetlerinin önüne geçebilmek için 25 biner dolar ön ödeme yapılacağı bildirildi.

Ödemelerin yapılabilmesi için, vukuatlı nüfus kayıt örneği, vekaletname ve ibranamenin 0 212 6632751 numaralı faksa veya İstanbul'da Atlasjet Havacılık A.Ş. Genel Müdürlük Yeşilyurt Mah. Eski Halkalı Yolu Alaçatı Evleri yanı No:5/B 34153 Florya İstanbul adresine gönderilmesi gerekiyor. İstanbul dışında bulunanlar ise evraklarını Atlasjet Havacılık AŞ'nin satış ofislerine teslim edebilecek. Açıklamada, yasal tazminatların belirlenmesine takiben, en kısa sürede anlaşmaya varılan rakamlar üzerinden kesinleşmiş tazminat ödemelerinin de, beklenmeden yapılacağına dikkat çekildi.

-KAZA YAKINLARI İÇİN AİLE DESTEK BİRİMİ KURULDU

Açıklamada, Atlasjet Havayolları'nın yaşanılan kaza sonrasında ilk olarak yolcu yakınlarına ulaşmak ve kendilerine her türlü desteği sağlamak amacıyla, ?Aile Destek Birimi? kurduğu ifade edilirken, açıklamada şöyle denildi:

?Bu birim ilk günden itibaren, tüm yolcu yakınlarına kaza ile ilgili gelişmeleri ileterek, yolcu yakınları ile sürekli irtibat halinde oldu. Ayrıca, yolcu yakınlarına maddi ve manevi destek vermek için 24 saat bu birime ulaşılabildi. Talep eden yolcu yakınlarına da psikolojik yardım sunulmaya devam ediliyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber