Telekom'da müşteriye meydan dayağı

Haber Giriş : 18 Aralık 2007 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'da Türk Telekom personeli, telefonu iptal ettirmeye gelen müşteriye meydan dayağı atıldı.

Telekom'a gelen S.D (34) adlı şahıs telefonunu iptal ettirmek istedi. Telekom personeli ile S.D. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

İçerde meydan dayağına maruz kalan S.D. dışarı çıkartılıp yaklaşık 100 metre ileride ikinci kez dövüldü. Olay yerine gelen polis yaralı şahıs ile Telekom personelini yüzleştirdi.

Şahıs kendisini döven personeli tek tek polise gösterirken Telekom personel de müşterinin kendilerine bıçak çektiğini ileri sürdüler. Kafasından ve burnundan yaralana şahıs ambulansa alınmak istendiği sırada içerde kalan kardeşi gelmeyen kadar ambulansa binmedi. Yaralı şahıs S.D telefonun iptal etmek isteği sırada bir telefon cihazı istediğini ve sandalyelerle 6 personel tarafından dövüldüğünü söyledi.

Kafasından ve burnundan kanlar akan Süleyman D. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Polis yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken Telekom yetkilileri ise kameralara açıklama yapmak istemedi. Öte yandan yaralanan şahıs Telekom personeli ile müdürden şikâyetçi olacağını belirti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber