Atalay: Depremde can ve mal kaybı yok

Haber Giriş : 20 Aralık 2007 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara'da saat 11.48'de meydana gelen 5.7 şiddetindeki depremin can ve mal kaybına neden olmadığını, deprem üssü Bala'nın Sırapınar ve Avşar köylerinde bir kaç adet boş ve eski evin hasar gördüğünü bildirdi.

Atalay, paniğe neden olacak bir şey olmadığını ve gelişmeleri takip ettiklerini kaydederken, Sırapınar ve Avşar köylerine sivil savunma ekipleri gönderdiklerini açıkladı.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara'da saat 11.48'de meydana gelen 5.7 şiddetindeki depremin ardından kendisine gelen bilgilere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını kaydederek, vatandaşları telaşa kapılmamalarını istedi. Atalay, kendisinin deprem sırasında Bala yolundaki Gölbaşı ilçesinde olduğunu ve sarsıntının hemen ardından gerekli yerleri arayarak konu ile ilgili bilgileri edindiklerini anlattı. Atalay, deprem nedeniyle Ankara'nın Bala ilçesine bağla Sırapınar ve Avşa köylerinde uzun süredir kullanılmayan, eski birkaç yapının zarar gördüğünü ifade ederken, ?Can kaybı ve bize üzecek bir şey yok ama dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Deprem uzmanlarımız bu konuda açıklamalar yaptılar saat 11.48 civarındaki 5.7 depreminden sonra takip eden küçük sallantılar da tespit edildi. Vatandaşlarımıza söylüyoruz; şu anda endişe edecek bir şey yok ve daha büyük bir deprem beklentisi de yoktur? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber