16 yaşındaki liseli, evli sevgilisine kaçtı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Aralık 2007 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA'da yaşayan lise öğrencisi, cep telefonuyla rastgele tanıştığı Antalya'daki evli ve çocuklu sevgilisine kaçtı. Polisin bulduğu genç kız, ailesine teslim edildi, evli sevgilisi serbest bırakıldı.

Antalya'da fırın ustası 31 yaşındaki Osman Özen, cep telefonundan rasgele aradığı bir numaradan Ankara'ya oturan 16 yaşındaki lise 2'nci sınıf öğrencisi B.Ş. ile tanıştı. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Özen, 2 ay cep telefonuyla konuştuğu ve hiç görmediği B.Ş.'ye ?Seni seviyorum, karımdan ayrılacağım. Kaçıp bana gel? dedi. Liseli B. Ankara'aki evinden ?Okula gidiyorum' diyerek ayrıldı ve otobüsle daha önce hiç görmediği Antalya'daki sevgilisinin yanına geldi. Genç kızı terminalde karşılayan Osman Özen, kiraladığı ve ikinci el eşyalarla donattığı eve yerleştirdi. B.Ş.'nin ailesi Ankara'da polise başvurarak kızlarının kaybolduğunu bildirdi. B.Ş.'nin cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis, genç kızın Antalya'da olduğunu belirledi.

Sevgilisinin tuttuğu evde bulunan B.Ş. ailesine teslim edilirken, Osman Özen de çalıştığı işyerinde yakalanarak gözaltına alındı. Genç kızın doktor raporunda bakire olduğu belirlendi. Özen, çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. B.Ş. ise ifadesinde, ?Onu seviyorum. Karısından ayrılıp benimle evlenecek? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber