Yurtta hava durumu

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 24 Aralık 2007 14:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye genelinde rüzgarın hafiflemesi ile sıcaklıklar 3-4 derece yükselsede, geceleri ayaz ve soğuk devam edecek. Ülke genelinde sis oluşmaya devam edecek.

- İstanbul'da sabah saatlerinde özellikle boğazda sis oluşuyor, öğle saatlerinde ise hava daha ılık ve güneşli oluyor. Ankara'da yoğun pus bekleniyor, hava soğuk. izmir güneşli ama, bugün pus oluşabilecek. Adana'da güneşlı ve gündüzleri ılık bir hava var. İstanbul 11, Ankara 6, İzmir ve Adana 15, Bursa 13, derece.

Marmara bölgesinde öğle saatlerinde güneş görülebiliyor ancak, bu gece de sis ve çiğ oluşacak. Gündüz sıcaklığı bu hafta 10 dereceyi biraz geçecek, geceler ise soğuk geçiyor. Perşembeye kadar bulutlanma artasada önemli bir yağış beklenmiyor. Bugün Edirne 5, Çanakkale 10, Kocaeli 12 derece

İç Anadolu Bölgesinde hava açık olduğundan don oluşuyor. Ankara'dan sivasa kadar sabahları yoğun sis bekleniyor. Öğle saatlerinde ise güneş görülebiliyor. Sıcaklık gece Sivas-Niğde arasında -10 dereceye kadar iniyor. Gündüz ise Konya ve Eskişehir 5, Sivas 4 derece

Ege'de rüzgar çok hafif, bu nedenle bölgede bulutluluk az olsada, Kütahya- Afyon -Manisa ve İzmir körfezinde sis bekleniyor. Hafta ortası kıyılarda bulutlanma artacak, çarşamba akşamı ve perşembe günü hafif yağmur görülebilir. Denizli 12, Muğla 9, Kütahya 4 derece

Akdeniz bölgesinde iki gün daha hava güneşli olacak. Rüzgar hafif, kıyılarda sıcaklık yüksek. Çarşamba gününden itibaren Antalya çevrelerinde hafif yağmur olasılığı var. Güneydoğu'da gündüz sıcaklığı yükseldi, hava açık ama, geceleri sıcaklık -6 dereceye kadar iniyor. Diyarbakır'da sis oluşabilir. Bugün Antalya 18, Gaziantep 11 derece.

Doğu Anadolu'da gökyüzünde bulutun az olması, havanın çok soğuk olmasına neden oluyor. Sıcaklık gece Erzurum'da -21 dereceye kadar düşüyor. Bölgede kuvvetli don ve buzlanma, sisle birlikte devam edecek. Gündüz ise Erzurum -1, Malatya 9, Van 5 derece.

Karadeniz bölgesinde yağış beklenmiyor, hava açık, sıcaklık 2-3 derece yükselecek. Bu bölgede de zayıf rüzgarlar, sis oluşmasına neden olacak. Gece sıcaklığı Bolu'da -6 dereceye iniyor, gündüz ise Trabzon ve Samsun 11, Bolu 7 derece.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber