300 dolara laptop kaçar mı? Siz karar verin!

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Ocak 2008 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

300 DOLARLIK LAPTOP

Son 6 aydır hakkında sürekli haberler ve dedikodular dolaşan Asus Eee PC yakında Türkiye'de de satışa çıkacak. Edindiğimiz bilgilere göre ürünün Türkiye satış fiyatı 300 dolar + KDV seviyesinde olacak.

Asus Eee PC'nin A'dan Z'ye tüm özellikleri:

-Eee PC ismi nereden geliyor diye merak edenler için. Bu üç ?E' harfi ?Easy to learn, easy to play, easy to work? cümlesini anlatıyor. Yani eğitimde, eğlencede ve çalışmada kolaylık?

-Bu notebook'un her yanı günümüz notebook'larının hemen hemen aynısı. Sadece biraz daha ufak ve donanım bileşenleri mümkün ve makul olan en düşük seviyede.

-Her çantaya sığıyor: İşte Asus Eee PC bu kadar küçük. Ekran büyüklüğü 7 inç, ağırlığı ise 1 kilogramın altında.

-Renk seçenekleri: Aynı zamanda her zevke göre farklı renk seçenekleri de mevcut.

-1 kilogramdan az: İşte Eee PC'yi anlatan en güzel fotoğraflardan biri. Bir Harry Poter macerasından bile daha küçük ve daha hafif.

-Pil ömrü: 4 farklı konfigürasyonu bulunan Eee PC'de 5200 mAh ve 4400 mAh'lik iki farklı tip pil kullanılıyor. Pil ömrü ise ortalama 2.8 saat ile 3.5 saat arasında değişiyor.

-Klavye: Fotoğrafa bakılacak olursa klavye çok kaliteli gözüküyor. Klavyenin üzerinde Windows tuşu yerine bir ev simgesi bulunuyor. Bunun sebebi Eee PC kendine has bir Linux dağıtımıyla geliyor.

-Arayüz: İşte Eee PC'nin kendine has Linux işletim sisteminden bir ekran görüntüsü. Bu arada ekranın üst kısmında bulunan webcam de dikkatinizi çekmiş olabilir. Asus'un yurtdışında 399'a dolara satacağı üst model Eee PC'lerinde dahili webcam özelliği bulunuyor.

-En son fotoğrafta Eee PC'nin sol tarafını görüyorsunuz. Bu kısımda bir modem, bir Ethernet ve bir adet USB 2.0 yuvası mevcut.

İşte fotoğraflarla Asus Eee PC:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber