Öğrencilere süper ucuz giyim mağazası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2008 13:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Mersin Üniversitesi'nde, öğrencilere giysilerin sadece 1 ile 5 YTL arasında satıldığı bir mağaza açıldı.

Mersin Üniversitesi'ni Koruma ve Geliştirme Derneği (MERGED) tarafından açılan mağaza da giysiler 1 ile 5 YTL arasında sembolik fiyatlardan öğrencilere satılıyor.

Dernek Başkanı Mürsel Esirgemez, 2 yıl önce, üniversite gençliğine destek olmak ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere, "Giysileriniz Dolapta Beklemesin, Üniversiteli Gençler Giysin, Bağışlayın. Mutluluğu Paylaşın" sloganıyla bir proje başlattıklarını kaydetti.

Devam eden projede, hayırseverlerin bağışladığı giysileri, 1 ile 5 YTL arasında sembolik bedellerle öğrencilere sunduklarını belirten Esirgemez, "Satıştan elde ettiğimiz gelirleri, yine ihtiyaç sahibi öğrencilere veriyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. K. Süha Aydın, projemize büyük destek vererek bize Çiftlikköy Kampüsü'nde tüm öğrencilerin kolay ulaşım noktasında bir mekân tahsis etti. Biz de burayı, hayırseverlerden topladığımız bağışlarla, güzel bir mağaza haline getirdik ve öğrencilerimizin hizmetine açtık." dedi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi altında bulunan mağazalarında hafta içi her gün 09.00 - 17.00 saatleri arasında hem hayırseverlerden giysi kabul ettiklerini ve hem de öğrencilere hizmet verdiklerini ifade eden Esirgemez, "Bugünün üniversite öğrencileri, yarının mimarları, mühendisleri, işadamları, doktorları, başbakanları, hatta cumhurbaşkanlarıdır. Onlara sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. O nedenle bu projenin, Türkiye'deki tüm üniversitelere örnek olması ve geleceğimiz gençlere yapılacak katkıların artarak sürmesi en büyük dileğimizdir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber