Müdürden sendikacıya dayak iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2008 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de, Yol-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Sayım Evren'in, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit tarafından dövüldüğü iddia edildi.

Abdullah Biçer'in haberi

Evren, dün meydana gelen olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, saldırı sonrası hastaneye giderek göz kapağına 3 dikiş atıldığını söyledi. Olayın, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit'in makamında gerçekleştiğini öne süren Evren, bölge müdürünün odasına Kurum'daki işçilerin sorunlarını görüşmek üzere gittiğini ifade etti. Görüşmede Akyiğit'e beyaz bir sayfa açıp, diyalog prensibini öne çıkarma talebinde bulunduklarını anlatan Evren, "Bütün iyi niyetlerimize rağmen ters cevaplarla yanıtlandık" dedi.

Müdür Akyiğit'in, oldukça agresif bir tutum sergilediğini ve kendilerine sendikayı tanımadığını söylediğini ileri süren Evren, sonrasında kapıyı gösterdiğini iddia etti. Müdürün bununla da kalmayıp fiili saldırıya geçtiğini öne süren Evren, sol gözüne yumruk atarak, darp ettiğini ileri sürdü. Olay sonrası hastaneye gittiğini belirten Evren, göz kapağına 3 dikiş atıldığını ve müdürden şikayetçi olduğunu söyledi.

Suçlanan Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit ise iddiaların asılsız olduğunu, daha sonra bir açıklama yapacağını belirterek yorum yapmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber