Öğretmenler donmaktan son anda kurtarıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2008 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş'un Bilek ve Ağartı köylerine giderken yolda kalan 7 öğretmen ve bir köylü donmaktan son anda kurtarıldı.

2 gün önce yağan kar nedeniyle Muş'un 300 köy yolu kapandı. Dün gece Muş'tan minibüsle köylerine gitmekte olan öğretmenler Şirin Diğer, Maşallah Say, Erdem Geçkin, Mesut Karakaya, Yücel Şeker, Abdullah Görür, Ramazan Bulat ile Ali Sat isimli köylü vatandaş, yolda araçlarının şarampole yuvarlanarak kara saplanması sonucu mahsur kaldı.

Öğretmenler, durumu cep telefonları ile Muş'taki öğretmen arkadaşlarına bildirdi. Haberi alan İl Genel Sekreteri Ahmet Güngör, araçları gönderdikten sonra kendisi ekibi ile olay yerine gitti, 1 saat süren yol açma çalışmalarının ardından öğretmenlere ulaşıldı.

Öğretmenlerden Erdem Geçkin, "Muş'tan hareket ettikten sonra köye 10 kilometre kala minibüsümüz önce şarampole yuvarlandı. Kara saplandı. Yaklaşık 3,5 saat mahsur kaldık. İmdadımıza yetiştiler, hava çok soğuktu, gelmemeleri halinde hepimiz donabilirdik." dedi.

İl Genel Sekreteri Ahmet Güven de, konunun kriz masasına bildirilmesinin ardından 2 greyder çıkarıldığını ve olay yerine bizzat kendisinin giderek gereğini yaptığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber