Başhekimin çarptığı bisikletli gazete dağıtıcısı öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Ocak 2008 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKSARAY'da Dr. Şahap Koçatopçu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Erdal Okumuş, otomobiliyle çarptığı bisikletle gazete dağıtan 19 yaşındaki İshak İsmik'in ölümüne neden oldu.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Aksaray Otogar'ı ile kent merkezini bağlayan yolda meydana geldi. Dr. Şahap Koçatopçu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Erdal Okumuş yönetimindeki 06 ACU 47 plakalı otomobil, bisikleti ile giden İshak İsmik'e çarptı. Kazada ağır yaralanan İsmik, 112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmik, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Başhekim Opr.Dr. Erdal Okumuş, gelen trafik ekiplerine kazayı anlatırken, ?Şehir merkezine giderken, yolun kenarında giden bisikletli, aniden dönöş yaparak önüme geldi. Mesafe çok yakındı. Fren yapmama rağmen duramadım? dedi. Opr.Dr. Erdal Okumuş, polis tarafından gözaltına alındı.

İshak İsmik'in ailesinin Aksaray'ın Eskil İlçesi'nde yaşadığı, Aksaray Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olduğu, aynı zamanda da yerel bir gazetede dağıtıcı olarak çalıştığı belirtildi. İsmik'in bisikleti ile gazete dağıtımını yaptıktan sonra okuluna giderken kazanın meydana geldiği anlaşıldı. Polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber