Genç öğretmenin sır ölümü...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2008 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Acıbadem'de yalnız yaşayan 30 yaşındaki kadın öğretmen evinde ölü bulundu. Genç öğretmenin boğazının maket bıçağıyla kesildiği belirlendi.

Evden sadece bilgisayar ve cep telefonunun alındığı paraya ise dokunulmadığı öğrenildi.

Kapıda zorlamaya rastlamayan polis ekipleri cinayetin üzerindeki sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre olay Üsküdar Acıbadem'de meydana geldi. Kendisine ait evde yalnız yaşadığı öğrenilen sınıf öğretmeni Gülseren Karakaş'ın (30) okula gelmediğini gören öğretmen arkadaşları cep telefonu ile ulaşmaya çalıştı.

Cep telefonu da cevap vermeyen öğretmeni kontrol etmek isteyen meslektaşları polisi arayarak yardım istedi. Polis eşliğinde Karakaş'ın bulunduğu eve giden öğretmenler, genç kadının evinin kapısı açıldığında büyük bir şok yaşadı. Boğazı maket bıçağıyla kesilmiş, eli ve yüzünde kesikler bulunan genç öğretmenin cansız bedeni meslektaşlarını şoke etti.

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYAR ALINMIŞ, PARALAR ALINMAMIŞ

Evde çalışma yapan polis ekiplerinin, Gülseren Karakaş'a ait cep telefonu ve bilgisayarın alındığını, evde bulunan paraya dokunulmayıp, evin kapısında da zorlamaya rastlanmadığını tespit ettikleri öğrenildi.

Evin kendisine ait olduğu öğrenilen Gülseren Karakaş'ın 7 yıllık öğretmen olduğu ve bundan 6 ay önce Ümraniye Ahmet Yavuz İlköğretim Okulu'ndan tayini istediği ve Ümraniye Orhan Veli İlköğretim Okulu'na atandığı öğrenildi.

Yakın zamanda tayin edilen öğretmeni sevdiklerini ve şimdiye dek bir problemini kendilerine söylemediği bilgisini veren okul idaresi acılarının büyük olduğunu ve yaşanan olayın bir an önce aydınlatılması gerektiğini söyledi.

KOMŞULAR KONUŞTU

3.katta bulunan dairede yaşanan vahşet sonrası hiçbir şey duymadıklarını olayı polislerden öğrendiklerini belirten komşuları, Karakaş'ın kimseyle sorunu olmadığını ve karşılaştıklarında selamlaşarak kısa kısa konuştuklarını ve Karakaş'ın zaman zaman arkadaşlarını da evine getirdiğini söyledi.

Cinayete kurban gittiğinden şüphelenilen Gülseren Karakaş'ın cenazesi önceki gün babası Mehmet Erhan Karakaş ve meslektaşlarının katıldığı cenaze namazı sonrası annesinin de mezarının bulunduğu Büyükada Mezarlığı'na defnedilirken, polis de olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber