Toptan'dan CHP'li Arıtman'a kuaför cevabı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2008 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Meclisteki yeni kuaför bölümünün, "türbanlı kadınlara özel hizmet vermek üzere oluşturulduğu" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Toptan, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın, dün kendisine gönderdiği ve "türbanlılara kuaförlük hizmeti verileceği" iddiasını içeren mektubuna cevap verdi.

Toptan, Arıtman'a, milletvekili ve eşleri ile Meclis personeline hizmet veren bayan kuaför birimiyle ilgili gönderdiği mektubu için teşekkür etti.

Toptan, kadın milletvekili sayısının ikiye katlanması nedeniyle, Mecliste sunulan bayan kuaför hizmetlerinin artırılması ihtiyacının doğduğunu belirterek, erkek kuaför salonunun ana binaya taşındığını, bu yerin, kadın kuaför salonu için tahsis edildiğini anımsattı.

Toptan, mektubunda şunları kaydetti:

"Yapılan düzenlemenin ardından söz konusu bölümde bayan kuaför hizmeti verilmeye başlanmış, burada görev yapan personel sayısı da artırılmıştır. Yeni kuaför bölümünün türbanlı kadınlara özel hizmet vermek üzere oluşturulduğu iddiası kesinlikle doğru değildir. Yeni kuaför salonu, milletvekillerimize, eşlerine ve personelimize hizmet vermek amacıyla düzenlenmiştir.

Normalde açık kalması gereken kuaför salon kapısının kapalı tutulmaması konusunda görevli personel ikaz edilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber