MEB Personel Neler Yapıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü artık tüm işlerini gizlilikle yapmaya başlamıştır. 2008 yılı Şubat ayında atama yapılıp yapılmayacağı dahi kamuoyuna açıklanamaz ve bu konuya dair sorular geçiştirilirken, Bakanlık bu ayın başında yaptığı ek sözleşmeli öğretmen atamalarının dahi haberini yapmadı. Dün 2 Ocak 2008 olarak belirtilen tarih, bugün 10 Ocak olarak değiştirilmiştir. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2008 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB Personel, 2003 yılı başlarından itibaren, bir çok hata yapmasına rağmen, yaptığı işlemleri kamuoyuna açıklamıştır.

Ancak, son bir yıldır, artık hiçbir bilgi yayımlanmamaktadır.

Şubat ayında, atama yapılıp yapılmayacağı dahi kamuoyuna açıklanamazken, MEB Personel yeni bir gizli işleme daha imza atmıştır.

Personel Genel Müdürlüğü Ocak ayı başında yaptığı ek sözleşmeli öğretmen atama sonuçlarını, Genel Müdürlüğün WEB sitesinin ilk sayfasından duyurmamıştır. Bunun yerine "Haber Arşivinden" ulaşılabilen "2007 Sözleşmeli Öğretmen Görevlendirme Sonuçları" haberinin altından ek sözleşmeli öğretmen atamaları yayımlanmıştır.

Ancak, dün yayıma verilen bu bilgi dahi bugün değiştirilmiş ve 02.01.2008 tarihi olarak belirtilen ek sözleşmeli öğretmen atamaları "10.01.2008" olarak değiştirilmiştir.

MEB Personel Genel müdürlüğü kılavuza dayalı olarak yaptığı bu işlemde,

1- Kaç kişiyi atadığını,

2- Hangi unvanlara atama yaptığını,

3- Her atamadaki minimum ve maksimum puanları,

açıklamalıdır.

Unutulmamalıdırki, daha fazla gizlilik sadece ve sadece daha fazla soru ve daha fazla şayia demektir.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber