Emniyet Müdürü Aktaş: Cumhuriyet'teki iddialar asılsız ve yalan

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın avukatı Fatih Ertürk, "Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde yayımlanan ve bir kısım internet sitelerine de yansıyan haber, niteliği itibarıyla asılsız, yalan ve iftiralarla doludur" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2021 17:29, Son Güncelleme : 05 Ekim 2021 18:25
Emniyet Müdürü Aktaş: Cumhuriyet'teki iddialar asılsız ve yalan

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın avukatı Fatih Ertürk, bugün bir gazetede yer alan ve aralarında Aktaş'ın da bulunduğu bazı emniyet müdürleriyle ilgili iddialara yer verilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Avukat Ertürk, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde yayımlanan ve bir kısım internet sitelerine de yansıyan haber, niteliği itibarıyla asılsız, yalan ve iftiralarla doludur. Uzun yıllardan bu yana kamu görevi yürüten, birçok terör örgütünün de hedefinde bulunan ve halen de İstanbul İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan müvekkil Zafer Aktaş hakkında, iftiralarla dolu yayınlara dayanak beyanları oluşturan kişi ve söz konusu yayınları basın ve meslek ilkelerine aykırı olarak yayınlayan yayın organları hakkında da yasal yollara başvurulmuştur."

Cumhuriyet Gazetesinde bugün yer alan haberde, Elektronik şirketi Yu-Ma-Tu'nun sahiplerden Çapraz'ın boşanma aşamasındaki eşi Jale Çapraz'ın iddialarına yer verilmişti. Jale Çapraz, eşinin şu an aktif görevde olan Emniyet müdürleriyle beraber iş yaptığını, onlara maddi destekte bulunduğunu iddia etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber