İYİ Parti'nin de 'siyasi suikast' duyumları varmış!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi suikastlerden endişe ediyorum' açıklamasını Nagehan Alçı'ının 'kan akacak' sözleri takip etmişti. Şimdi de İYİ Parti'nin teşkilat başkanı Koray Aydın, 'siyasi suikastler olacağı konusunda bizim de duyumlarımız var" dedi... Koray Aydın, Erdoğan'a "aday olma" tavsiyesinde bulundu

Kaynak : Sözcü
Haber Giriş : 11 Ekim 2021 08:19, Son Güncelleme : 11 Ekim 2021 08:23
İYİ Parti'nin de 'siyasi suikast' duyumları varmış!

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, 'Erdoğan, hayatının hezimetini yaşayacak' iddiasında bulunup "Erdoğan'ın yerinde olsam aday olmam" Çünkü sonuç belli. Ağır bir hezimet onu bekliyor, kurtuluşu yok" iddiasında bulundu. Ruhat Mengi'ye konuşan Koray Aydın, 'siyasi suikastler' konusunda da konuştu. "Erdoğan'ın 2023'te aday olmayacağı iddiası var, bir de kaos çıkacağı iddiası var, bunlar programlarda tartışılıyor, ne diyorsunuz?" sorusuna Koray Aydın şu cevabı verdi:

- Ben Sayın Erdoğan'ın yerinde olsam 19 yıllık bir ülke yönetiminden sonra bu seçimde aday olmam çünkü hayatının hezimetini yaşayacak ve çok acı bir sonuçla ayrılmak zorunda kalacak. Sonuç belli, ağır bir hezimet onu bekliyor, kurtuluşu yok.

- Sayın Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler olacak" sözünü kastettiniz herhalde, siyasi suikastlar yapılacağı konusunda bizim de aldığımız duyumlar var, eğer böyle bir planlama varsa başta ülkeyi yönetenler olmak üzere ileride bunun hesabını vermek zorunda kalır ağır bir bedel öderler, çok acı sonuçlar doğurur. Bunun mümkün olmadığını düşünüyorum.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber