İETT otobüsü scooter sürücüsü kadını ezdi

Ümraniye'de, scooter kullanırken yola savrularak İETT'ye bağlı Özel Halk Otobüsünün altında kalan kadın hayatını kaybetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2021 14:40, Son Güncelleme : 26 Ekim 2021 16:44

Ümraniye'de scooter kullanırken yola savrulan kadının, İETT otobüsünün altında kalarak hayatını kaybettiği olaya ilişkin gözaltına alınan ticari aracın sürücüsü, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Altınşehir Mahallesi Alemdağ Caddesi'nde elektrikli scooter ile ilerleyen İlknur A., yanından geçtiği sırada park halindeki 34 GD 6333 plakalı ticari aracın sürücüsünün kapıyı açarak kendisine çarpmasıyla yola savruldu. İlknur A., bu sırada yoldan geçen İETT'ye bağlı 34 GA 2772 plakalı Özel Halk Otobüsünün altına girdi.

Ağır yaralanan ve ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İlknur A. burada yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Kazanın ardından, otobüs şoförü M.Y. ve ticari aracın sürücüsü R.Ö. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

İşlemleri tamamlanan şüphelilerden M.Y., serbest bırakılırken, R.Ö., Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, İlknur A'nın scooter ile seyir halindeyken ticari aracın açılan kapısına çarptıktan sonra yola düşmesi ve hareket halindeki otobüsün altında kalması yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber