Acil serviste bıçaklı sopalı kavga

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Ocak 2008 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'de bıçakla yaralama olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, sağlık kontrolü için getirildikleri hastanenin acil servisinde, yaraladıkları 3 kişiyle karşılaşınca arbede çıktı. Bıçak, sopa ve tekmelerin havada uçtuğu arbeyi önlemekte zorlanan polis takviye ekip istedi. Olay sırasında sedyede yatan bir yaralı, yerinden kalkarak kolundaki serumun demiriyle saldırdı. Saldırgana engel olmaya çalışan polis de demir darbelerinden nasibini aldı.

Dün, Çilek Mahallesi, Bekirde yolunda 25 yaşındaki Harun Yolgun ile amcasının çocukları 16 yaşındaki İdris Yolgun ve 26 yaşındaki Nihat Yolgun, daha önce cep telefonlarının çalınmasıyla ilgili tartıştıkları 31 yaşındaki Eyüp Şahin, 20 yaşındaki Yaşar Can, amcasının oğlu 25 yaşındaki Şehmuz Can ve 24 yaşındaki Metin Tabakoğlu ile karşılaştı. Tekrar tartışmaya başlayan iki grup bir anda tekme tokat birbirlerine girdi. Kavga sırasında Eyüp Şahin, Yaşar Can, Şehmuz Can ve Metin Tabakoğlu, kuzen Yolgun'ları bıçakla yaraladı.

Yaralı 3 kuzen, Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınırken, polis tarafından gözaltına alınan 4 bıçakla yaralama zanlısı da sağlık raporu için aynı hastaneye getirildi. Yaralılar, zanlıları karşılarında görünce öfkeyle saldırdı. Yaralıların yakınları da zanlı olduklarını anladıkları bu 4 kişiye tekme atmaya başladı. Acil servis koridorunda yaşanan arbedede bıçak, tekme ve sopalar havada uçuşurken, polis müdahalede güçlük çekti. Yetersiz kalan polis, takviye ekip istedi. Gelen takviye ekiplerin de desteğiyle yatıştırılan kavgada hastanede müşahede altında tutulan yaralılardan Harun Yolgun'un, kolundaki serumun demiriyle zanlılara vurmaya çalışması dikkat çekti. Olayı engellemeye çalışan bir polis de Yolgun'un darbelerine maruz kaldı. Polisin engelleme çabalarına rağmen elindeki demirle zanlıya defalarca vuran Yolgun güçlükle sakinleştirildi.

Gözaltındaki 4 kişinin ardından, yaralı Harun Yolgun'un yakınları oldukları belirtilen Şehmuz Yelgun, Fikret Demir, Harun Yardım, Ahmet Kutaslan, Ziya Çelik ve Sedat Aktekin de gözaltına alındı. Emniyete götürülen 10 kişinin sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber