Liseli hırsızlar kameraları çalarken yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2008 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bursa'da 5 liseli genç, bir alışveriş merkezinde çaldıkları sustalı bıçakla açtıkları dolabın içerisinden dijital eşyaları çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde bir mağazaya giren 5 hırsız, ilk önce mağaza içerisinde dağılarak etrafı kolaçan etti. Bu sırada elektronik eşyaların bulunduğu dolabı kontrol eden bir genç, dolabın kilitli olduğunu fark edince tekrar arkadaşlarının yanına giderek haber verdi. Mağazanın kalabalık olmasından da faydalanan okul kıyafetli gençler, mağazadaki bir başka raftan aldıkları sustalı bıçakla dolabın kapaklarını zorlamaya başladı.

Dizüstü bilgisayar ve dijital video kameralar bulunan dolabın kilitlerini bıçakla açan şahıslar, kamera ve elektronik malzemeleri çaldı. Çantalarını dolduran hırsızlar mağazanın güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Hırsızlar mağazayı yakalanmadan terk ederken, olayın ardından reyona gelen görevli durumu fark edince polisi arayarak ihbarda bulundu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, zanlı 5 şahsın peşine düştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber