Toptan, kendisini ağlatan öğrenciye mektup gönderdi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Ocak 2008 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Köksal Toptan, geçen hafta okul açılışında okuduğu ?Sol yanım acıyor anne' şiiri ile kendisini ağlatan 12 yaşındaki Remziye Demirci'ye mektup göndererek, sevgilerini iletti.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, geçen hafta perşembe günü, Pfizer ilaç firmasının Mithatpaşa İlköğretim Okulu'na ek olarak yaptırdığı 6 dersliğin açılışına katıldı. Okulu gezen Toptan, 7'nci sınıf öğrencilerinin Türkçe dersine girdi. Bu sırada, Remziye Demirci adlı öğrenci, Bedirhan Gökçe'nin ?Sol yanım acıyor anne' şiirini gözyaşları içerisinde okudu. Duygulanan Toptan, Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, AKP'li Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, gazeteciler ve öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Toptan şiiri okuyan öğrenciye sarılarak, yanaklarından öperken, korumasından öğrencinin ismini almasını istedi.

Şiirden etkilenen Toptan, ?Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Anne sevgisini bu kadar güzel anlatabilen bir şiir hem içerik olarak, hem okunuş olarak inanın hiç duymamıştım'' dedi. Toptan, okuduğu şiirle kendisini ağlatan öğrenciye mektup, bir de kol saatini hediye olarak gönderdi. Toptan mektubunda, Remziye Demirci'nin şiiri dokunaklı okumasının kendisini duygulandırdığını belirtti. Öğrenciden şiire olan yeteneğini geliştirmesini isteyen Toptan, şiir tadında bir hayat sürmesini dileyerek, sevgilerini iletti.

Mektubu çerçeveleten Remziye Demirci, Toptan'dan gelen mektupla gururlandı. Remziye Demirci mektubun kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, şiir okumayı çok sevdiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber