Hastanedeki taciz güvenlik kameralarına takıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2008 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta ısınmak amacıyla girdiği Devlet Hastanesi Acil Servis koridorlarında 14 yaşındaki B.Y.'ye elle sarkıntılık eden 25 yaşındaki Oğuzhan Doğan, güvenlik kemaralarına takıldı. Polisin uzun süreli takibi sonucu yakalanan Doğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İşsiz olduğu belirlenen Oğuzhan Doğan, geçen hafta kentte etkili olan soğuk havadan etkilenmemek ve ısınmak için Sivas Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne girdi. Burada bir süre oyalanan Oğuzhan Doğan, annesiyle birlikte hastaneye tedaviye gelen B.Y.'nın peşine takıldı. Oğuzhan Doğan, daha sonra küçük kızı oturduğu kalarifer peteğinin üzerinde eliyle taciz ettikten sonra kaçtı. B.Y.'nin ailesiyle birlikte hastane polisine başvurması üzerine, Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerine haber verildi. Hastaneye gelerek güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Oğuzhan Doğan'ın kalorifer peteğinde oturan küçük kıza tacizinin son anda kameraya az da olsa yansıdığını fark etti. Güvenlik kayıtlarının incelemesinden sonra soruşturma başlatıldı. Oğuzhan Doğan'ın hastaneye girerken bir görevli ile konuştuğundan yola çıkan polis takip başlattı.

ARANDIĞINI ANLAYINCA BIYIĞINI KESTİ

Polisin, zanlığının hastanede konuştuğu kişiler aracılığı ile ulaşmaya çalıştığı Oğuzhan Doğan, arandığını öğrenince bıyıklarını kestirerek kimliğini gizlemek istedi. Ancak tüm çabasına rağmen dün yakalanan Oğuzhan Doğan, suçunu itiraf etti. Polise olaydan dolayı pişman olduğunu söyleyen Oğuzhan Doğan, hareketi bir anda aklından geçirip yaptığını dile getirdi. Poliste yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevkedilen Doğan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ?çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber