Şehit polisin ailesine destek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2008 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Gaziantep'te metropol ilçe Şehitkamil Belediye Bakanı Metin Özkarslı, terör örgütü El Kaide operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Ahmet Çondul'un bir bankaya olan 40 bin YTL civarındaki konut kredisi borcunu ödeyecek.

Şehit polis Ahmet Çondul, Şehitkamil Belediyesinin geçen yıl Seyrantepe semtinde başlattığı birinci etap konutlarından bir ev aldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te El Kaide örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen, 2 çocuk babası Ahmet Çondul'un bir bankadan aldığı yaklaşık 40 bin YTL tutarındaki konut kredisi borcunu kendisinin ödeyeceğini söyledi.

Metin Özkarslı, "Bizlerin mal ve can güvenliği için tüm riskleri göze alarak, kutsal bir görev yapan ve bu uğurda canları feda eden polislerimize ve askerlerimize destek olmayı, vatani bir görev olarak algılıyorum" dedi.

Vatanın bölünmez bütünlüğüne el uzatanların hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklarını vurgulayan Özkarslı, şunları söyledi:

"Türk milleti geçmişten bugüne kadar sevincini de acısını da paylaşarak ayakta durmayı başarmıştır. Bu tür hain saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğine zarar verememiştir, veremeyecektir de. Şehit polisimize tekrar Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar ve baş sağlığı diliyorum."

Özkarslı, operasyonda yaralanan 7 polise de acil şifalar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber