Akbank Mağduriyetleri Karşılıyor

Akbank mağduru memurların yaşadığı sorunları 21 ve 28 Ocak 2008 tarihli haberlerimizle gündeme getirmiştik. Üyelikle yorum yazılabildiği ve gelen yorum sayısı 100'ü aştığı için 'sorunun önemli olduğunu ve Akbank'ın duyarlı davranması' gerektiğini belirtmiştik. Akbank, haberlerimiz öncesinde açıklama yaptığı için yeni bir açıklamaya yapma gereği duymadı ancak mağduriyetleri gidermeye başladı. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Şubat 2008 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüzü aşkın mağduriyeti yansıttığımız haberlere hala yorum gelmektedir.

Ancak, dün gündeme gelen bir haber ve bugün bize ulaşan bir ziyaretçimiz mağduriyetlerinin Akbank tarafından karşılandığını belirtmiştir.

Dün yayımlamış olduğumuz haberde, banka kartları kopyalanan ve hesaplarındaki paraları çekilen Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Devlet Hastanesinde görevli 2 hemşirenin zararları, banka tarafından karşılandığı belirtilmekteydi. Haberde banka adı geçmemekle birlikte biz bu bankanın Akbank olduğunu tahmin ediyoruz.

Kopya kart mağduru hemşirelerin zararı karşılandı 5 Şubat 2008

Bugün bize ulaşan bir ziyaretçimiz ise 19 Ocak'ta yayımladığımız "Maaşınızı Akbank'tan çekerken mağdur olmayın..." başlıklı habere konu kişinin kendisi olduğunu ve haberdeki mağduriyetinin Akbank tarafından giderildiğini belirtmiştir.

İşte ziyaretçimizn mesajı

"16.01.2008 tarihinde banka kartım kopyalanarak 1000 Ytl param hesabımdan habersiz çekilmişti. 06.02.2008 tarihinde, çalınan para hesabıma Akbank tarafından geri ödendi. 20 gün içerisinde mağduriyetimi giderdiği için Akbanka teşekkür ederim. Umarım Akbank diğer mağdurların da paralarını en kısa zamanda öder. Dilerim böyle bir olayı bir daha kimse yaşamaz ve kimse mağdur olmaz."

Bu iki gelişme, genel bir durum olarak ifade edilmese de Akbankın mağduriyetleri giderdiğini göstermektedir.

Tüm mağduriyetlerin giderilmesi ve bu tür bir mağduriyete imkan vermeyecek bir yapının kurulmasını temenni ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber