YÖK'ten Anıtkabir yalanlaması

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2008 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ın dünkü Anıtkabir ziyaretine katılmayan üyeler; sağlık problemleri, ulaşım engeli ve yurt dışında bulunma gibi nedenlerle bu ziyarete katılamadıklarını açıkladı.

Yükseköğrenim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, YÖK üyelerinin, Başkan Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ile dün gerçekleştirdikleri Anıtkabir ziyaretine 5 üyenin katılmadığına ilişkin haberler yer aldığı hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Anıtkabir ziyaretinde bulunamayan Prof. Dr. Atilla Eriş, eşinin ani rahatsızlığı dolayısıyla Genel Kurul toplantısından ayrılmak zorunda kalmış, Prof. Dr. Necmi Yübaşıoğlu sis nedeniyle Esenboğa Havalimanı'na uçak inişlerine izin verilemediği için Ankara'ya öğleden sonra intikal etmiş, Prof. Dr. Yekta Saraç, Prof. Dr. İzzet Özgenç, 6 Şubat 2008 tarihinde geçirdikleri trafik kazası sonrasında meydana gelen sağlık sorunları sonucu, Prof. Dr. Engin Ataç ise yurt dışında olmaları nedeniyle Anıtkabir ziyaretinde bulunamamışlardır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber