Polis, kız öğrencinin intiharını son anda önledi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Mart 2008 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ İmam Hatip Lisesi'nin çatısına çıkan bir kız öğrenci, 3.5 saat boyunca ölmek istediğini söyleyip, kendini çaresizlik içinde izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Bir polis memuru, genç kızın bir anlık dalgınlığından yararlanıp hayatını kurtararak, yüreklere su serpti.

İmam Hatip Lisesi 10-C Sınıfı öğrencisi 19 yaşındaki B.K., bugün saat 08.30 sıralarında dört katlı lisenin çatısına çıkan kapının camını kırarak dışarıya çıktı. Üçler Beldesi'nde oturduğu öğrenilen B.K.'nin bir sınıf arkadaşına ?Herkesten nefret ediyorum, yaşamak istemiyorum? diye not bıraktığı öğrenildi. Genç kızı çatıda gören bir öğretmen polise haber verdi. Polislerle birlikte sağlık ve itfaiye ekipleriyle, iki psikolog da İmam Hatip Lisesi'ne geldi. Psikologlar B.K'yı çatıdan inmesi için ikna etmeye çalıştı, ancak başaramadı. Sınıf arkadaşlarının, genç kızın çatıdan inmesi için konuşmaları da sonuçsuz kaldı. Bu arada genç kızın düşme ya da atlama olasılığına karşı aşağıda branda açıldı. Öğrenciler, polisler ve itfaiye ekipleri brandayı gererek bekledi. Çatıya çıkan Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda görevli 11 yıllık polis memuru Ramazan Arslan, bir ara iyice kenara gelen B.K'dan, gözlerini iki saniye kapatıp düşünmesini istedi. B.K. gözlerini kapatır kapatmaz da Arslan genç kızın üzerine atlayıp kucakladı. Genç kızı kurtaran polis memuru Ramazan Arslan, okul çevresinde toplananlara, öğrencilere ve öğretmenler de derin bir nefes aldırdı.

Polislere ve öğretmenlere sorunu olduğunu söyleyen, ancak ne olduğunu anlatmayan B.K. Denizli Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedaviye alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber