'Yanlışlıkla sürüldünüz' telefonu eylemi bitirdi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 29 Mart 2008 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri, ?sürgün' olarak nitelediği atama için protestoya hazırlanırken, atamanın telefonla durdurulduğu haberi geldi

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne atanan İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Demirdizen, ?sürgün' olarak nitelendirdiği atama ile ilgili olarak basın toplantısı düzenlemek istedi. Ancak, toplantıya kısa süre kala İl Sağlık Müdürlüğü'nden bir telefon geldiğini belirten Dr. Demirdizen ?bir yanlışlık olduğu gerekçesiyle' atamasının durdurulduğunu açıkladı.

Basın mensupları, Dr. Demirdizen'in yapacağı basın toplantısı için dün Cağaloğlu'ndaki İstanbul Tabip Odası'nda buluştu. Çok sayıda meslek odası temsilcisinin katıldığı basın toplantısına 15 dakika kala, Dr. Demirdizen, bir açıklama yaptı. Dr. Demirdizen, ?Sizler buraya yürümeye başladığınızda, biraz önce, bir telefonla atamanın ?yanlışlıkla yapıldığı ve geri alınacağı' haberi geldi? diye konuştu.

Oda Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan ise yaptığı konuşmada, ?Genel Sekreterimiz bir başka hastaneye sürgünle gönderilmişken bu tepkinin adımlarının duyulması bile, bunun geri alınmasını sağladı. Şimdiye kadar İl Sağlık Müdürlüğü'yle sürekli sorunlar yaşadık? dedi. Gelişme üzerine, İl Sağlık Müdürlüğü binası önüne ?siyah çelenk bırakma' eylemi de iptal edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber