Ankara'da kaza yapan sürücüler, yeni tutanak uygulamasını 1 Nisan şakası zannetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2008 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni tutanak uygulaması, bazı sürücüler tarafından 1 Nisan şakası zannedildi. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Eskişehir yolunda, içlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Saymanı Mahmut Yıldız'ın makam aracının da bulunduğu 5 araç zincirleme kaza yaptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası polisi arayan sürücüler, polisin İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni tutanak uygulamasını hatırlatmasıyla karşı karşıya kaldı. Bazı sürücüler ise uygulamayı 1 Nisan şakası zannetti.

Kazaya karışan sürücü Metin Erdoğan, yeni uygulamadan haberinin olduğunu ancak tedbir almadığını söyledi. Erdoğan, kaza sonrasında polisi aradıklarını ancak polisin "kendiniz çözün" sözüyle karşılaştıklarını belirterek, olan biteni 1 Nisan şakası zannettiğini dile getirdi.

Kazaya karışan bir diğer sürücü Çağrı Demir de, yeni uygulamadan haberinin yeni olduğunu ancak yürürlüğe girmediğini zannettiğini söyledi. Kaza sonrasında uzun süre polis beklediklerini belirten Demir, "Kaza sonrasında elimde tutanak olmadığı için polisi aradım ancak polis, 'sorunu kendi aranızda halledin' dedi. Ben de yaralamalı bir kaza olduğunu söyleyince polis, kaza yerine ekip göndereceğini söyledi" dedi.

Kazada hafif şekilde yaralanan Muammer Demir'in, Gazi Hastanesi'nde tedavi edildiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zincirleme kaza sonrası Eskişehir - Ankara yolunda trafik uzun süre tek şeritten yürütüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber