Okul, ikinci nikaha ev sahipliği yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2008 09:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar beldesindeki Burhan İlköğretim Okulu, bir hafta aradan sonra ikinci kez bir öğretmenin nikah törenine ev sahipliği yaptı.

Okulun Fen ve Teknoloji dersi öğretmeni Handan Aysoy ile Ekonomist Ümit Yılmaz'ın geçen hafta okulda düzenlenen törenle evlenmelerinin ardından, bugün de sınıf öğretmenlerinden Şevket Karabulut, Alanya'da bir şirkette çalışan Ayşe Çelik ile öğle tatilinde öğretmenler odasında kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Kahyalar Belediyesi'nde görevli nikah memuru Hidayet Küçükballı tarafından kıyılan nikahta çiftin şahitliğini okul müdürü İzzet Akyol ile gelinin çalıştığı şirketin sahibi Gökhan Çekiç yaptı. Öğretmenler ve öğrencilerin konuk olduğu nikah töreninin ardından gelin ve damat öğrencilere çikolata dağıttı. Gelin ve damadın günlük kıyafetleriyle katıldığı törende, okul müdürü İzzet Akyol, yeni evli çifte altın hediye etti.

Okulun idareci, öğretmen, öğrenci ve velileriyle büyük bir aile olduğunu belirten Akyol, şöyle konuştu:

''Okulumuzda görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarım ve öğrenciler birlik ve beraberlik içindedir. Tüm okul olarak öğrenci ya da öğretmenlerimizin sorun ve dertleriyle üzülüyor, sevinçlerine ortak oluyoruz. Her iki öğretmenimiz de en mutlu günlerini mesai arkadaşları ve öğrencileriyle paylaşmak istediler. Hayatlarının belki de en anlamlı töreni için okulumuzu seçtiler''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber