Akdeniz Üniversitesi'ndeki olaylarda 2 gözaltı daha

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2008 12:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Akdeniz Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan kavgaya karıştıkları iddia edilen 2 öğrenci daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 5'e yükselirken, bu kişiler sorgularının tamamlanması üzerine bu sabah savcılığa sevk edildi.

4 Nisan Cuma günü Akdeniz Öğrenci Yurdu, 6 Nisan Pazar günü de üniversite yerleşkesi içinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan olaylara ilişkin Cumhuriyet Savcılığının koordinesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen soruşturmada, 2 üniversite öğrencisi daha gözaltına alındı.

Yerleşke içerisinde yaşanan olaylara öğrenci olmadıkları halde karıştıkları gerekçesiyle dün gözaltına alınan 3 kişinin yanı sıra son olarak 2 öğrenciyle birlikte olaylarla ilgili gözaltı sayısı da 5'e yükseldi.

Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 5 kişi bu sabah adliyeye sevk edildi. Zanlıların, savcılıkça sorgularına başlandı.

Savcılığın ve polisin Akdeniz Üniversitesinde yaşanan olaylar ve olaylara karışan kişilere yönelik soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber