Sen misin sağlık müdürü ile tartışan!

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 21 Nisan 2008 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

K.Maraş'ta sağlık müdürü ile tartışan doktor çift, iki farklı beldeye sürgün edildi. 2 saatlik mesafedeki sağlık ocağına sürgün edilen Dr. Süleyman Çınar, ailesini ayda bir kez görüyor.

***

Müdürden sürgün

İki ortak poliklinik kurdu. İşler iyi gitmeyince borçlar bir kişinin üstüne yığıldı. Sağlık müdürü ortak borcu kabul etmeyince meslektaşını sürdü.

Kahramanmaraş'ta bir süre önce Dr. Mehmet Reha Hüdayioğlu ve Dr. Süleyman Çınar ortaklık kurarak, bir poliklinik merkezi açtı. Polikliniğin işlerinin iyi gitmemesi üzerine çekilen kredinin ödenmesinde zorluk yaşanmaya başlandı. Banka, ortaklardan Süleyman Çınar hakkında icra takibi başlattı. Borcun sadece kendisine ait olmadığını ileri sürün Çınar, eşini de yanına alarak 20 Ocak günü soluğu Sağlık Müdürü olan ortağının evinde aldı. İkili arasında tartışma yaşanınca, Sağlık Müdürü savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"TAYİNİ BİZ İSTEMEDİK"

Sağlık müdürü ile tartışan karı-koca doktor, müdürün bıçakla tehdit edildiği iddiasıyla açığa alındı. Daha sonra 2 farklı beldeye sürgün edilen çift 2 saat mesafedeki sağlık ocaklarında çalışmaya başladı. 2 çocuğuyla ayda sadece 1 kez görüşebilen Dr. Çınar "Ortada tehdit yok. Nüfuslu bir insan olduğunu söyleyip, 'Sizi öldürürüm, sürdürüm' dedi. Tayini biz istemedik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber