5 yıl boyunca iş için başvurduğu kuruma müdür oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2008 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş'ta, 26 yıl önce iş bulması için İş ve İşçi Bulma Kurumu'na başvuran Mikail Gökarslan, kuruma il müdürü olarak atandı.

Muş Ticaret Lisesini 1982 yılında bitiren Gökarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı yıl İş ve İşçi Bulma Kurumu'na iş başvurusunda bulunduğunu belirterek, 1987 yılına kadar her yıl kaydını yenilediğini ve 1987'de Muş Vergi Dairesine atamasının yapıldığını söyledi.

2002 yılına kadar Muş Vergi Dairesinde çalışan Gökarslan, 2007 yılına kadar Muş Valiliğinde görev yaptığını ve 2007 yılının aralık ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bursa Bölge Müdür Yardımcılığına atandığını ifade etti.

Gökarslan, ardından aynı bakanlık bünyesinde bulunan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü'ne atandığını ve Muş İŞKUR İl Müdürlüğü görevine getirildiğini belirterek, "İlimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım. Benim konumum genç arkadaşlarımıza örnek olsun. Çalışmayı ihmal etmesinler. 26 yıl önce iş için başvurduğum o dönemki adı İş ve İşçi Bulma Kurumu olan İŞKUR'a müdür olarak atanmam farklı bir duygu.

Artık gençlerimizin iş bulabilmesi için çalışacağız" dedi. Gakarslan, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdiğini de sözlerine ekledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber