YRP'li başkanın ilk icraatı kayınbiraderine kadro vermek oldu

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesinde belediye başkanı seçilen Yeniden Refah'lı Mehmet Akpınar, göreve gelir gelmez vaat ettiği üzere belediye kapısına "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadisini yazdırdı. Torpil ve adam kayırma ile ilgili bir mesaj asmaktan çekinen Akpınar'ın ilk icraatı, kayınbiraderini başkan yardımcısı yapmak oldu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Nisan 2024 07:31, Son Güncelleme : 08 Nisan 2024 07:34
YRP'li başkanın ilk icraatı kayınbiraderine kadro vermek oldu

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesinin çiçeği burnunda belediye başkanı Mehmet Akpınar, ilk icraatlarıyla birlikte kentin gündeminde listebaşı oldu.

31 Mart seçimlerinden önce hedeflerini anlatırken, 'Yeni Dulkadiroğlu, yeniden Dulkadiroğlu' sloganını kullanan Yeniden Refah Parti'li Akpınar, Maraş'ta YRP dönemini kayınbiraderiyle başlattı.

Mazbatayı alıp görevi devralmasının ardından ilk icraat olarak Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kapısına Hz. Muhammed'in (s.a.s.) "Rüşvet alan da veren de mel'undur" şeklindeki Hadisini yazdıran Akpınar, hemen ardından kayınbiraderi Fatih Yıldız'ı belediye başkan yardımcısı olarak atadı.

Akpınar'ın başkan yardımcılığına kayınbiraderini getirmesi sosyal medyada ilginç tepkilerle karşılandı. Sosyal medyada Fatih Yıldız'ı parlatma faaliyetiyle meşgul bazı hesaplar 'bu atamanın son derece yerinde bir hamle olduğunu' ileri sürerken, duruma tepki gösteren bir vatandaş YRP'li yöneticiler hakkında şunu yazdı:

"Adamlar 'rüşvet haram' dedi, 'torpil haram' demedi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber