Arkadaşları gözaltında diye karakola ateş açtı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 30 Mayıs 2008 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, (DHA)

ŞİŞLİ'de, sokakta elinde silahla gezen bir kişi polis tarafından gözalıtna alındı. Arkadaşlarının gözaltına alınmasına öfkelenen iki kişi ise polis merkezine ateş açıp kaçtı. Saldırganlar kendilerini takip eden polislere de ateş etti. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda iki saldırgan da yakalandı.

Dün gece saat 01.00 sıralarında Şişli Kuştepe Alev Sokak'ta elinde silah olduğu belirtilen bir kişi bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Verilen eşkal üzerine yapılan aramada silahlı kişi gözaltına alınarak Kuştepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Arkadaşlarının gözaltına alındığını öğrenen iki kişi ise yanlarına tabanca alarak, gözlatına alınan arkadaşlarının bulunduğu polis merkezi civarına geldi.

İddiaya göre karakolun çevresine gelen iki kişi yanlarında getirdikleri silahlarla polis merkezine ateş açarak ara sokaklara kaçtı. Polis merkezine çok sayıda takviye ekip gönderildi. Açılan ateş sırasında kurşunlardan biri boş olan nöbetçi kulübesine isabet etti. Çelik yeleklerini giyen polisler ara sokaklarda zanlıları aramaya başladı. İki zanlı kaçtıkları ara sokakta kendilerini takip eden polislerin de üzerine ateş açtı. Polis çevrede gördüğü tüm şüphelileri yaka paça polis merkezine getirdi. Yapılan aramalarda olayla ilgisi olduğu anlaşılan Tuncay K. ile soyadı öğrenilemeyen Gürhan adlı iki kişi oldukları belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber