İşte Tuncay Özkan'ın partisi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Haziran 2008 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kanaltürk'ün eski Sahibi Tuncay Özkan, BCP'nin başına geçmeye hazırlanıyor.

Kanaltürk'ün eski Sahibi Tuncay Özkan, siyasi yaşamına Bağımsız Cumhuriyet Partisi'nin (BCP) Genel Başkanı olarak devam edecek.

Gazeteci Tuncay Özkan, "parti kurmak" yerine, hazır bir partinin başına geçmeyi tercih etti. Özkan, Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mümtaz Soysal'la görüşerek "Bu çatı altında siyaset yapmak istiyoruz. Bir an önce kongreye gidelim" dedi.

GERÇEK GÜNDEM'e ulaşan bilgiye göre, Özkan'la görüşen partinin Genel Başkanı Mümtaz Soysal, "Kongreye gidelim" önerisini arkadaşlarıyla görüştü. BCP - PM üyeleri de "Hayli borcumuz var. Borçlarımızı kapatıp kongreye gidelim. Özkan ve arkadaşlarına hayırlı olsun" dedi.

BCP PM üyeleri, bu amaçla, partinin borçlarını kapatmak için kampanya başlattı. Borçları kapattıktan sonra kongre kararı alacak olan PM, Tuncay Özkan ve arkadaşlarının yönetime geçeceği kongreye hazırlanmaya başladı.

BKK ETKİLENECEK

Öte yandan, Özkan'ın BCP'nin başına geçecek olması, Biz Kaç Kişiyiz adlı oluşuma sekte vuracağı ifade edildi. BKK'nın tabanını oluşturan CHP'lilerin, Tuncay Özkan'ın partinin başına geçmesiyle birlikte BKK'dan kopacağı belirtildi.

Gerçek Gündem

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber