UFO uzaktan kumandalı fan satışına başladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2008 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızılötesi (infrared) teknolojisiyle ısıtma sağlayan UFO, şimdi de iyonizer teknolojisi ile soğutma pazarına girdi.

İyonizer teknolojisi ile soğutan fan grubunu pazara sunan UFO'nun, Air Technology ürünleri, dağlarda ve şelalelerde bulunan negatif iyonların insanlara olumlu etkileri düşünülerek tasarlandı.

UFO Air Technology, havadaki artı yüklü alerjen bakteri ve kirleri çekerek topluyor ve büyüyerek havada asılı kalamayacak kadar ağırlaşan bu moleküller ve partikülleri çökerterek solunum ortamından uzaklaştırıyor.

5-6 yıl kullanılacak

UFO Air Technology grubu, Soğuk Buharla Serinleten Portatif Vantilatör, Portatif İyonizerli Ferahlatıcı Vantilatör ve iki ayrı modelde İyonizerli Ferahlatan Kule Vantilatörden oluşuyor. UFO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yeşil, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yeni ürünün klimalara göre yüzde 95 enerji tasarrufu sağladığını belirtti.

Fanların ömürlerinin ortalama bir sezon olduğuna işaret eden Yeşil, ?Her yıl ortalama 2 bin 500 kamyon dolusu fan Türkiye pazarına giriyor. Bizim ürünümüzü 5-6 yıl kullanılacak şekilde tasarladık ve böylece her yıl çevreyi 2 bin 500 kamyonluk fandan kurtarmış oluyoruz? dedi.

Uzaktan kumandalı ve sessiz çalışan UFO Air Technology ürünlerinin 3 ayrı hız fonksiyonu bulunduğunu, 45 vattan 100 vata kadar yükseltilebildiğini anlatan Yeşil, ürünlerde soğuk buhar özelliği ve iyonizer özelliği bulunduğunu kaydetti.

Beklentiler büyüdü

Yeşil, ?360 bin adet ürün planlaması yaptık. Bayiler kanalıyla satışları bitirdik. 20-25 milyon dolar beklentimiz var? diye konuştu. Yeşil, ürünlerin fiyatının ise 90 YTL ile 149 YTL arasında değiştiğini, ortalama fiyatın 110 YTL olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber