Öğrencileri azarlayan kadın polise tepki

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Haziran 2008 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Durmuş SEVİNDİK- Seçkin KIRARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)

ZONGULDAK'ta, OKS'ye girmek için Gazi İlköğretim Okulu'na gelen öğrenciler, içeriye alındıkları sırada arama yapmaya çalışan kadın polis memurunun azarıyla karşılaştı. Öğrenci velileri, çocukların psikolojisini bozduğu gerekçesiyle kadın polisle tartıştı.

Sabahın erken saatlerinde okul önünde toplanan öğrenciler heyecanla sınav saatini bekledi. Zonguldak Gazi İlköğretim Okulu'nda erkek ve kız öğrenciler ayrı sıra oluşturarak tek tek arandıktan sonra içeriye alındı. Ancak kız öğrencileri arayan kanıd polis memurunun hırçınlığı dikkat çekti. Kadın polis memuru, okul binasının önünde toplanan öğrenci ailelerine, ?Çocuklarınız hangi sınıflarda sınava gireceğini 5 dakika içerisinde öğrensin. Bu kadar öğrenci var sınava girecek. Yarım saat kala öğrencileri sınıflara alacağız. Öğrenciler de çantalarının fermuarını açsın? diyerek uyarıda bulundu. Bazı kız öğrencilerin el çantalarının fermuarını açmakta gecikmesi üzerine sinirlenen kadın polis, öğrencileri, ?Siz çocuk değilsiniz ya? diyerek azarladı.

Duruma tepki gösteren veliler, ?Öğrencilerin psikolojilerini bozuyorsunuz?? diyerek kadın polis memuruna karşı çıktı. Bunun üzerine kadın polis, ?Öğrencilerin psikolojilerini bozuyormuşum. Başka bir şey demiyorum? diyerek söylendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber