Evden okula gidiyorum diye çıkan liseli, 3 gündür kayıp

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 09 Haziran 2008 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sertan AYDEMİR/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, 3 gün önce ?Okula gidiyorum? diyerek evden çıkan Anadolu Meslek Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Fatma Tekin'den bir daha haber alınamadı. Baba İzzet Tekin, kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.

Ereğli Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Fatma Tekin, 6 Haziran Cuma sabahı, Ormanlı Beldesi Ortaca Köyü'ndeki evinden ?Okula gidiyorum? diyerek çıktı. İzzet Tekin, akşam kızının eve dönmemesi üzerine okulunu aradı. Öğretmenlerinden kızının okula gitmediğini öğrenen İzzet Tekin, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan aramalara rağmen Fatma Tekin'in izine rastlanılmadı.

Okulda arkadaş çevresinde yaptığı araştırmada kızının uzun süredir internette tanıştığı İstanbul'da yaşayan bir erkekle konuştuğunu öğrendiğini belirten İzzet Tekin, ?Kızımın İstanbul'a gitmesinden korkuyorum. Tanımadığımız birinin yanına gitmesinden ve bu kişinin çocuk taciri olmasından korkuyorum. Kızımın hayatından endişe duyuyorum? dedi. Polis ve jandarma, Fatma Tekin'in bulunması için araştırma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber