Okuldan alınan öğrenci intihara kalkıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2008 18:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

- Kahramanmaraş'ta babası tarafından okuldan alınan lise öğrencisi genç, Özel İdare İş Merkezi'nin 8. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna ettiği genç, gözyaşları içinde hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'nin 8. katında bulunan tuvalet boşluğuna çıkan B.Ç. (18), pencereyi açarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların haber vermesi üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Pencereden aşağıya sarkan öğrenciyi yaklaşık yarım saat boyunca polis ikna etmeye çalıştı. Sürekli ağladığı gözlenen B.Ç. uzun süren çabalara rağmen ikna edilemedi.

Bir polis memuru, bir anlık dalgınlığından faydalanarak B.Ç.'yi yakaladı. Polise direnen ve atlayacağını söyleyen B.Ç. daha sonra aşağıya indirildi. Gözyaşlarını tutamayan B.Ç. önce hastaneye ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Sütçü İmam Lisesi'nde eğitim gören B.Ç.'nin babası tarafından okuldan alındığı ve bu yüzden eğitimine ara verdiği, gencin bu nedenle intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber