Belediyenin 8 bin personeli piknikte buluştu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2008 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanları, aileleriyle birlikte katıldıkları 4. Geleneksel Piknik Şöleni'nde stres attılar. Gündoğdu'da yaklaşık 8 bin personelin aileleriyle birlikte katıldığı şölen havasındaki piknikte Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının solistleri söyledikleri şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, 4 yıldır gerçekleştirilen hizmetlerin vitrininde kendisinin göründüğünü, ancak yapılanların asıl mimarlarının çalışanlar olduğunu söyledi.

"İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir" sözüne vurgu yaparak belediyeciliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Şahin, "İnsanın doğumundan ölümüne kadar yaşamının her yerinde belediyenin hizmeti var. Beni hizmetlerde en çok mutlu eden şey insanların duasını almaktır. Acemler Kavşağı'nı hizmete açtığımızda bir gün beni tanımadığım bir vatandaş ziyaret etti ve "Bu kavşaktan her geçişte size dua ediyorum. 2 yıl önce bu hastaneye giderken kavşak yapılmadan önceki sıkışıklıktan dolayı yolda babamı kaybettim. Bundan dolayı her geçişte aynı acıyı yaşıyorum ama rahat geçtiğimiz için size dua ediyorum. Bizim yolumuzu açtığınız gibi Allah'ın da size Cennet kapısını açmasını diliyorum." şeklinde dile getirdiği görüşleri beni çok duygulandırdı. Benim yorgunluğumu alan, stresi attıran tek şey bu teşekkürler" dedi.

Başkan Şahin konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın solisti Züleyha Savaş'la düet yaptı. Şahin daha sonra çalışanlarla birlikte halay çekti ve piknik yapanların masalarına misafir oldu. Pikniğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Konçak, yardımcısı Muammer Subaşı'nın yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber