Karakolda silahlı saldırı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Ağustos 2008 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sertan AYDEMİR/ EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde 16 yaşındaki T.K. evin penceresinden ateş edince, ev sahibinin çocukları ile tartışarak karakolluk oldu. T.K., karakolda 23 yaşındaki Volkan ve 21 yaşındaki Erkan Arslan kardeşleri bacaklarından vurdu. T.K'nın karakola tabancayla girmesi konusunda ise açıklama yapılmadı.

Olay bugün saat 14.30 sıralarında, Bağlık Polis Merkezi'nde meydana geldi. Elmatepe Mahallesi 9 nolu Bayır Sokak'taki evde ailesiyle birlikte kirada oturan T.K., iddiaya göre evin penceresinden tabanca ile havaya ateş açtı. Ev sahibinin çocukları Volkan ve Erkan Arslan,bu nedenle T.K. ile tartıştı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, birbirlerinden şikayetçi olan tarafları Bağlık Polis Merkezi'ne götürdü. Burada da devam eden tartışmada T.K., üzerindeki tabancayı çıkartarak Volkan ve Erkan Arslan'ın bacaklarına ateş açtı. Polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen T.K. gözaltına alınırken, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve her ikisi de sol bacaklarından birer kurşunla yaralanan iki kardeş tedavi altına alındı.

Arslan kardeşlerin babası Cemal Arslan, T.K.'nın özellikle maçlardan sonra sık sık evin penceresinden havaya ateş açtığını iddia ederek, ?Bugün de yine evin penceresinden ateş açmış. Benim çocuklarım da buna tepki göstermiş. Bu yüzden tartışmışlar. Karakolda da bu olay olmuş. Biz daha önce sürekli bu şekilde havaya ateş açıldığı yönünde polise ve savcılığa şikayette bulunmuştuk. Ancak hiçbir işlem yapılmadı? diye konuştu.

T.K'nın karakola silahla girmesi konusunda polis açıklama yapmazken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber